Meedoen

Wat moet je doen als markt of marktondernemer:

Wil jij je ook aansluiten bij Support Local Markets? Dan kunnen wij je helpen! Zo kun je in deze moeilijke tijd toch nog een bestemming vinden voor je heerlijke producten. Volg deze stappen en binnen no-time is jouw markt en/of marktkraam weer toegankelijk voor iedereen:

AANMELDEN

Zoek andere marktondernemers uit je eigen buurt, netwerk of omgeving die ook gedupeerd zijn door het coronavirus. Bespreek met hen welke producten zij kunnen leveren en in welke hoeveelheden. Zorg voor een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan producten. Meld je vervolgens aan als ondernemer of als markt op deze pagina.

VERZAMEL, PAK IN & BEZORG

Nadat je jouw marktondernemers en marktkooplieden hebt gevonden en de producten klaar staan is het van belang dat ook de distributie van deze marktproducten verzorgd wordt. Hiervoor heb je een plaats nodig waar de producten verpakt kunnen worden (in dozen, zakken, kranten, etc) én een manier om de producten te vervoeren. Wij kunnen de levering ook voor je verzorgen, als dat je voorkeur heeft, neem dan contact met ons op. 

VIND KLANTEN

Spread the word! Zorg ervoor dat zoveel mogelijk mensen op de hoogte worden gesteld van ons initiatief. Deel onze berichten meerdere keren op social media en Whatsapp, en vraag vrienden, familie, buren en kennissen om de berichten te delen en mee te doen. Stuur een nieuwsbrief naar al je leden met de mededeling dat je nu online verkoopt op SupportLocalMarkets.

WERK VEILIG

Uiteraard is zeker in deze tijd hygiëne de hoogste prioriteit. Door zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan kunnen we onze gezondheid het best beschermen. Zorg dus dat het verpakken van producten met mondkapjes op en latex handschoenen aan gebeurt. Zet de boodschappen bij de klant op de stoep, neem de anderhalve meter-regel in achting en mijd fysiek contact zoveel mogelijk. 

WERK SAMEN

Door onze krachten te verenigen in deze moeilijke tijden kunnen we onze campagne lokaal, regionaal en zelfs landelijk op de kaart zetten. Wil je meer weten of wil je graag deelnemen aan Support Your Local Markets? Stuur dan een e-mail naar: marketing@supportlocalmarkets.nl. We horen graag van je!